Top

Shitet Toke/Shtepi ne Periferi te Tiranes

Çmimi: 
75.00 EUR/m²
Siperfaqa: 
8200 m²
Vendodhje: 
Vaqarr
Kodi i Prones: 
AP-174

Ne nje fshat ne periferi te Tiranes, vetem 5 km larg nga qendra e saj, ofrohet per shitje nje shtepi e vjeter, e pa banueshme, me nje siperfaqe toke prej 8200m2.

Toke per shitje ne Mjull Bathore, Tirane

Çmimi: 
80.00 EUR/m²
Siperfaqa (ha): 
3.30 ha
Vendodhje: 
Farke
Kodi i Prones: 
AP-171

Toka eshte e vendosur kendshem ne periferi te Tiranes , ne anen jugore te saj, prane autostrades, nje rruge qe lidh Tiranen me qytetin e Elbasanit.

Toke per Shitje ne Vore, Tirane

Çmimi: 
60.00 EUR/m²
Siperfaqa (ha): 
6.00 ha
Vendodhje: 
Vore
Kodi i Prones: 
AP-170

I ndodhur ne fshatin e bukur te Tiranes, duke shijuar komoditetet dhe kenaqesite e : lokaleve dhe dyqaneve te mira te Qendres Tregetare City Park (qe eshte nje nder Qendra

Toke per Shitje ne Ksamil, Sarande

Çmimi: 
70.00 EUR/m²
Siperfaqa (ha): 
25.00 ha
Vendodhje: 
Ksamil
Kodi i Prones: 
AP-169

Prona ndodhet ne nje zone turistike me mundesi te medha zhvillimi ne te ardhmen.Ajo eshte e pozicionuar ne nje nga destinacionet me te bukura dhe me te veanta te turizmit

Toke per Shitje ne Mullet, Tirane

Çmimi: 
80.00 EUR/m²
Siperfaqa: 
6500 m²
Vendodhje: 
Mullet
Kodi i Prones: 
AP-168

Toke per shitje ne nje zone mjaft te kerkuar Rezidenciale.Toka ndodhet ne fshatin Mullet,vetem 10 km larg Tiranes.Siperfaqja prej 6500 m2 eshte shume e pershtatshme per ndertim vila

Toke per Shitje ne Gjirin e Lalezit, Durres

Çmimi: 
130.00 EUR/m²
Siperfaqa (ha): 
30.00 ha
Vendodhje: 
Gjiri i Lalzit
Kodi i Prones: 
AP-151

Prona ndodhet ne Gjirin e Lalezit ne Veri te Durresit.Ajo ndodhet jo shume larg zones se banuar dhe kjo ben te mundur sigurimin me lehtesi te energjise elektrike dhe ujit

Toke per Shitje ne Berxull, Tirane

Çmimi: 
90.00 EUR/m²
Siperfaqa (ha): 
5.00 ha
Vendodhje: 
Berxull
Kodi i Prones: 
AP-149

Toka ne shitje ka nje siperfaqe prej 5 hektaresh dhe ndodhet pergjat Rruges se re Qafa e Kasharit - Rinas, pikerisht ne te majte te saj dhe vetem 2km nga Aeroporti Nene Tereza.

Toke per Shitje ne Farke

Çmimi: 
36.00 EUR/m²
Siperfaqa (ha): 
1.70 ha
Vendodhje: 
Farke
Kodi i Prones: 
AP-130

Toka ne shitje,ndodhet vetem 6 km larg Qendres se Tiranes,ne afersi te banesave ekzistuese, pothuajse ne Qender te Komunes Farke dhe fare prane Shkolles se kesaj Komune.Toka ndodhet