Top

Truall ne Shitje

Siperfaqa: 
465 m²
Vendodhje: 
Durres
Kodi i Prones: 
AP- 325

Ofrohet per Shitje ne Durres prane Spitalit Rajonal nje prone me siperfaqe rreth 465m2, e pershtatshme per ndertimin e nje spitali apo qendre shendetesore.

Toke per Shitje

Price: 
Në Proçes Vlerësimi
Siperfaqa: 
260000 m²
Siperfaqa (ha): 
26.00 ha
Vendodhje: 
Lukove
Kodi i Prones: 
AP-286

Ofrohet per shitje toke me siperfaqe 17.39 ha e ndodhur ne fshatin Lukove te rrethit te Sarandes si edhe pyll+kullote me siperfaqe 8.5 ha mbi rrugen nacionale.

Toke ne Shitje

Çmimi: 
99.00 EUR/m²
Siperfaqa: 
10000 m²
Siperfaqa (ha): 
1.00 ha
Vendodhje: 
Ksamil
Kodi i Prones: 
AP-259

Prona ndodhet ne nje zone turistike me mundesi te medha zhvillimiAjo eshte e pozicionuar ne nje nga destinacionet me te bukura dhe me te vecanta te turizmit shqiptar: Komu

Toke ne shitje

Çmimi: 
15.00 EUR/m²
Siperfaqa: 
28700 m²
Vendodhje: 
Kruje
Kodi i Prones: 
AP-249

Ofrohet per shitje toke me siperfaqe 28 700m2, prone e cila ndodhet ne fshatin Gramez, Komuna Thumane.Prona e ofruar per shitje eshte me certificate pronesise dhe i ofrohet klientev

Toke ne Shitje

Çmimi: 
450000.00 EUR
Siperfaqa: 
3000 m²
Vendodhje: 
Lukove
Kodi i Prones: 
AP-217

Agjencia "Albania Prestige" ofron per shitje toke me siperfaqe 3000m2 ne Lukove, nje fshat i vogel ne rrethin e Sarandes.

Shitet Toke/Shtepi ne Periferi te Tiranes

Çmimi: 
75.00 EUR/m²
Siperfaqa: 
8200 m²
Vendodhje: 
Vaqarr
Kodi i Prones: 
AP-174

Ne nje fshat ne periferi te Tiranes, vetem 5 km larg nga qendra e saj, ofrohet per shitje nje shtepi e vjeter, e pa banueshme, me nje siperfaqe toke prej 8200m2.

Toke per Shitje ne Vore, Tirane

Çmimi: 
60.00 EUR/m²
Siperfaqa (ha): 
6.00 ha
Vendodhje: 
Vore
Kodi i Prones: 
AP-170

I ndodhur ne fshatin e bukur te Tiranes, duke shijuar komoditetet dhe kenaqesite e : lokaleve dhe dyqaneve te mira te Qendres Tregetare City Park (qe eshte nje nder Qendra

Toke per Shitje ne Ksamil, Sarande

Çmimi: 
70.00 EUR/m²
Siperfaqa (ha): 
25.00 ha
Vendodhje: 
Ksamil
Kodi i Prones: 
AP-169

Prona ndodhet ne nje zone turistike me mundesi te medha zhvillimi ne te ardhmen.Ajo eshte e pozicionuar ne nje nga destinacionet me te bukura dhe me te veanta te turizmit