Top

Toke per Shitje

Price: 
Në Proçes Vlerësimi
Siperfaqa: 
260000 m²
Siperfaqa (ha): 
26.00 ha
Vendodhje: 
Lukove
Kodi i Prones: 
AP-286

Ofrohet per shitje toke me siperfaqe 17.39 ha e ndodhur ne fshatin Lukove te rrethit te Sarandes si edhe pyll+kullote me siperfaqe 8.5 ha mbi rrugen nacionale.

Toke ne Shitje

Çmimi: 
99.00 EUR/m²
Siperfaqa: 
10000 m²
Siperfaqa (ha): 
1.00 ha
Vendodhje: 
Ksamil
Kodi i Prones: 
AP-259

Prona ndodhet ne nje zone turistike me mundesi te medha zhvillimiAjo eshte e pozicionuar ne nje nga destinacionet me te bukura dhe me te vecanta te turizmit shqiptar: Komu

Toke ne Shitje

Çmimi: 
450000.00 EUR
Siperfaqa: 
3000 m²
Vendodhje: 
Lukove
Kodi i Prones: 
AP-217

Agjencia "Albania Prestige" ofron per shitje toke me siperfaqe 3000m2 ne Lukove, nje fshat i vogel ne rrethin e Sarandes.

Toke per Shitje ne Ksamil, Sarande

Çmimi: 
70.00 EUR/m²
Siperfaqa (ha): 
25.00 ha
Vendodhje: 
Ksamil
Kodi i Prones: 
AP-169

Prona ndodhet ne nje zone turistike me mundesi te medha zhvillimi ne te ardhmen.Ajo eshte e pozicionuar ne nje nga destinacionet me te bukura dhe me te veanta te turizmit

Toke ne Shitje - Ksamil

Çmimi: 
60.00 EUR/m²
Siperfaqa (ha): 
100.00 ha
Vendodhje: 
Ksamil
Kodi i Prones: 
AP-107

Toke per shitje ne zonen turistike te Ksamilit.Toka eshte e pozicionuar me pamje nga Deti Jon.Ajo fillon nga maja e kodres dhe shtrihet deri ne det.