Top

Apartament per Shitje/Qera 3+1

Çmimi: 
2800.00 EUR/m²
Çmimi: 
2000.00 EUR/month
Siperfaqe: 
218 m²
Dhoma Gjumi: 
3
Banjo: 
3
Vendodhje: 
Tirane
Kodi i Prones: 
AP-311

Ofrohet per qera apartament super luksoz, i ndodhur ne godinen Europian Trade Center me pamje nga lumi i Lanes, Kompleksi Tajvan dhe Mali i Dajtit pra ne te tre drejtimet.

Apartament per Shitje 2+1

Çmimi: 
2000.00 EUR/m²
Siperfaqe: 
117 m²
Dhoma Gjumi: 
2
Banjo: 
1
Vendodhje: 
Tirane
Kodi i Prones: 
AP-465

I disponueshem per Shitje eshte ky apartament me 2 dhoma gjumi me siperfaqe 117m2, i ndodhur ne ne Rr.“Nikolla Tupe” fare prane Bulevardit “Deshmoret e K

Apartament per Shitje 2+1

Çmimi: 
110000.00 EUR
Siperfaqe: 
95 m²
Dhoma Gjumi: 
2
Banjo: 
1
Vendodhje: 
Tirane
Kodi i Prones: 
AP- 464

I disponueshem per Shitje eshte ky apartament me 2 dhoma gjumi me siperfaqe 95m2, i ndodhur ne katin e nente me ashensor, ne Rr.

Apartament per Shitje 2+1

Çmimi: 
1900.00 EUR/m²
Siperfaqe: 
165 m²
Dhoma Gjumi: 
2
Banjo: 
2
Vendodhje: 
Tirane
Kodi i Prones: 
AP-460

In the fourth floor of a new building offered for sale two bedrooms apartment with surface of 165sqm, situated in a highly preferred part of Tirana, in rrugen e Elbasanit

Apartament per Shitje 3+1

Çmimi: 
Në Proçes Vlerësimi
Siperfaqe: 
123 m²
Dhoma Gjumi: 
3
Banjo: 
2
Vendodhje: 
Tirane
Kodi i Prones: 
AP-457

I disponueshem per Shitje eshte ky apartament vertet i kendshem me tre dhoma gjumi, me siperfaqe 123m2, i ndodhur ne rugen Shenasi Dishnica, ketu ne Tirane.

Vile per Qera / Shitje

Çmimi: 
Në Proçes Vlerësimi
Vendodhje: 
Kruje
Kodi i Prones: 
AP-454

Ofrohet per Qera dhe per Shitje vile 2 kateshe (me nje kat te nendheshem ku eshte i instaluar sistemi i ngrohjes me kaldajë), me siperfaqe 400m2 e ndertuar mbi nje si

Apartament per Shitje 1+1

Çmimi: 
1200.00 EUR/m²
Siperfaqe: 
94 m²
Dhoma Gjumi: 
1
Banjo: 
1
Vendodhje: 
Tirane
Kodi i Prones: 
AP-453

I disponueshem per Shitje eshte ky apartament vertet i kendshem me dy dhoma gjumi, me siperfaqe 94.5m2, i ndodhur ne Rrugen e Dibres nje zone e preferuar ku te gjithe komoditetet si

Apartament per Shitje 2+1

Çmimi: 
1000.00 EUR/m²
Siperfaqe: 
92 m²
Dhoma Gjumi: 
2
Banjo: 
1
Vendodhje: 
Tirane
Kodi i Prones: 
AP-452

Ne nje objekt te ri ofrohet per Shitje apartament me 2 dhoma gjumi, e shtruar me parket druri dhe pllake, me siperfaqe 92m2, i ndodhur ne Kompleksin Dinamo, ketu ne Tirane