Top

Toke ne Shitje

Çmimi: 
450000.00 EUR
Siperfaqa: 
3000 m²
Vendodhje: 
Lukove
Kodi i Prones: 
AP-217

Agjencia "Albania Prestige" ofron per shitje toke me siperfaqe 3000m2 ne Lukove, nje fshat i vogel ne rrethin e Sarandes.

Toke ne Shitje

Siperfaqa: 
3200 m²
Vendodhje: 
Lushnje
Kodi i Prones: 
AP-210

Ofrohet per shitje, toke bujqesore me siperfaqe 3200m2 aktualisht kjo siperfaqe eshte e tera vreshte, por qe mund te sherbeje edhe si truall ndertimi.

Toke per Shitje ne Vuno, Vlore

Çmimi: 
100.00 EUR/m²
Siperfaqa: 
2000 m²
Vendodhje: 
Vuno
Kodi i Prones: 
AP-197

Ofrohet per shitje 2000m2toke ne Vuno te vlores qe eshte nje nga fshatrat me interesante te rivieres shqiptare, e pozicionuar ndermjet Dhermiut dhe Himares, vetem 2 km tut

Toke ne Shitje, Vlore.

Çmimi: 
80.00 EUR/m²
Siperfaqa: 
2000 m²
Vendodhje: 
Vlore
Kodi i Prones: 
AP-181

Shitet toke me siperfaqe mbi 2000m2 si edhe objekti(Vile) qe ndodhet ne te,ne qytetin bregdetar te Vlores.E gjithe siperfaqja eshte e sistemuar, vila dhe muret jane me punime guri d

Toka per Shitje ne Mullet, Tirana

Çmimi: 
70.00 EUR/m²
Siperfaqa (ha): 
2.00 ha
Vendodhje: 
Mullet
Kodi i Prones: 
AP-177

Ofrohen per shitje siperfaqe te ndryshme tokash ne fshati Mullet te Tiranes.Tokat shtrihen pergjate kodrave te Mulletit dhe te Lundres te rrethuara nga vargmalet e bukura,fare prane

Toke per Shitje ne Lunder, Tirane

Çmimi: 
80.00 EUR/m²
Siperfaqa (ha): 
1.50 ha
Vendodhje: 
Lunder
Kodi i Prones: 
AP-176

Vetem 6 km jashte qytetit te Tiranės (ne jug te saj), ofrohet per shitje nje pllaje e embel toke,mjaft e pershtatshme per ndertim Vilash me siperfaqe prej 15 000 meter kat

Toke ne Shitje Tagan, Tirane

Çmimi: 
35.00 EUR/m²
Siperfaqa: 
12500 m²
Vendodhje: 
Petrele
Kodi i Prones: 
AP-175

Toka eshte e vendosur kendshem ne periferi te Tiranes, ne anen jugore te saj, ne fshatin Tagan, fare prane Ures se Farkes.

Shitet Toke/Shtepi ne Periferi te Tiranes

Çmimi: 
75.00 EUR/m²
Siperfaqa: 
8200 m²
Vendodhje: 
Vaqarr
Kodi i Prones: 
AP-174

Ne nje fshat ne periferi te Tiranes, vetem 5 km larg nga qendra e saj, ofrohet per shitje nje shtepi e vjeter, e pa banueshme, me nje siperfaqe toke prej 8200m2.